Місто

​П’ять навчальних закладів Житомира отримали золоті медалі на міжнародній виставці сучасної освіти

20 March 2018, 10:42

Науково-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради та 5 навчальних закладів Житомира отримали золоті медалі в номінації «Застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді» на Дев’ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яка 15-17 березня пройшла у Києві.

Про це 20 березня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України високо оцінили інноваційний досвід освітян Житомира. Золоту медаль у номінації «Застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді» отримали:

  • Науково-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради, завідувач Мяновська Т.М.
  • Житомирська міська гуманітарна гімназія № 23 ім. М.Й. Очерета, директор Купрійчук Н.В.
  • Житомирська гуманітарна гімназія № 1, директор Бохан М.А.
  • Житомирський міський колегіум, директор Полівода Н.Г.
  • Житомирський навчально-виховний комплекс № 65 «Родина», директор Савчук В.В.
  • Центр розвитку дитини № 5 м. Житомира, директор Гришко Т.Д.», - повідомила мерія.

За даними міськради, 15-17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України пройшла Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». У роботі виставки взяли участь 758 учасників з 12 країн світу (Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю) та 25 регіонів України, в тому числі з Житомирської області. Свої здобутки в столиці презентували управління освіти Житомирської міської ради, 15 закладів загальної середньої освіти, навчально-виховний комплекс № 65 та 8 закладів дошкільної освіти.

Начальника управління освіти Житомирської міськради Валентина Арендарчука, завідувача науково-методичного центру управління освіти Тетяну Мяновську та методиста НМЦ управління освіти Тетяну Данілевич нагородили почесними грамотами МОН та НАПН України за активну організаторську та педагогічну діяльність із сталого зростання якості сучасної освіти.

За презентацію досягнень освітні заклади Житомира отримали дипломи, а доповідачі – сертифікати.

Як повідомляв Житомир.info, на минулорічній виставці в Києві золоті медалі отримали науково-методичний центр управління освіти, ліцей № 25 та Житомирський центр розвитку дитини № 53 «АБВГДЕЙКА».

Житомир.info

Фото з сайту міськради:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта дитсадок школа МОН  
Матеріали по темі