Влада

На виконкомі слухали житомирських квіткарів, роздавали кольорові шкарпетки та ​​запрошували оглянути електробус

21 March 2018, 10:28

Квіткарі просять дозвіл на сезонну торгівлю по вулиці Небесної сотні.

Представнику тих, хто торгує живими квітами біля Житнього ринку, надали слово на початку засідання виконкому Житомирської міської ради 21 березня.

«Просимо надати дозвіл на сезонну торгівлю квітами по вулиці Небесної сотні, 10. Це сьогодні єдиний спосіб для виживання», - повідомила представниця квіткарів.

Мер Сергій Сухомлин поінформував, що питання торгівлі квітами буде розглядатися на наступному засіданні міськвиконкому.

«Ми не можемо вам надати дозвіл, бо ви навіть не ФОП. На наступному виконкомі будемо розглядати це питання. Є вже доручення, інспекція з благоустрою вже займається цим питанням. Через два тижні приходьте на виконком», - сказав мер Житомира.

Після виступу квіткарів членам виконкому роздали тематичні різнокольорові шкарпетки і запросили долучитися до флешмобу з нагоди Дня людей з синдромом Дауна.

«Сьогодні о 13.30 на Михалівській буде флешмоб, прийдуть школярі, близько 80 дітей, будуть дітки з синдромом Дауна та іншими вадами. Закликаю всіх долучитися», - сказала секретар міської ради Наталія Чиж.

Мер також повідомив, що 21 березня члени виконкому можуть оглянути електробус.

«Сьогодні приблизно о 12.00 біля міської ради буле електробус, і всі бажаючі можуть його оглянути», - повідомив Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня мер Житомира разом із заступником їздив у Київ дивитися на електробуси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком шкарпетки сонячні діти електробус  
Матеріали по темі