Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги

22 March 2018, 14:08

Міська рада оголосила конкурс на посаду головного лікаря комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Відповідне оголошення 21 березня опубліковане на сайті Житомирської міськради.

«Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» оголошується конкурс на посаду головного лікаря комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради», - інформує міська рада.

Комунальне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради створено відповідно до рішення Житомирської міської ради № 855 від 18.12.2017 (скорочена назва КП ЦПМСД ЖМР). Місцезнаходження: м. Житомир, майдан Визволення, 1.

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності КП ЦПМСД ЖМР до 01.07.2018 складають 20 млн 145,19 тис. грн.

«Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному вигляді з 22 березня 2018 року до 17:00 04 квітня 2018 року за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб 272, управління охорони здоров’я Житомирської міської ради», - зазначається в оголошенні.

Вимоги до претендента:

повна вища медична освіта за напрямом підготовки «Медицина»;

післядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров’я», вища кваліфікаційна категорія за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»;

стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 7 років та за фахом «Організація і управління охороною здоров’я» не менше 5 років.

Претенденти на посаду головного лікаря крім обов’язкових документів мають також подати конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі; конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на три роки, в якому передбачаються: план розвитку закладу протягом одного року; заходи з виконання завдань закладу та результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу; пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Як повідомляв Житомир.info, в рамках підготовки до впровадження медичної реформи, рішенням сесії Житомирської міської ради 18 грудня 2017 року було утворене комунальне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги». В лютому цього року в.о. головного лікаря КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» призначили завідувача поліклінікою №2 ЦМЛ №1 Івана Дідика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада лікар ЦПМСД вакансія  
Матеріали по темі