Україна

«Народная самооборона» заявляет о нарушении права Луценко на использование кулака (фото)

16 April 2008, 13:40

\"\"В Киеве совершена попытка «вбить клин» между БЮТ и БНУНС при помощи фальшивой газеты и фотоколлажа. Жаловаться на нарушении авторских прав Юрия Луценко будут министру внутренних дел Юрию Луценко.

В «Обком» поступило следующее заявление общественного движения «Народная самооборона»:

«Сьогодні вранці в Києві з’явився інформаційний бюлетень під назвою «Київська самооборона», який поширюється біля станцій метрополітену та супермаркетів. На бюлетені зображений логотип ГР «Народна самооборона» – стиснутий кулак, оформлений у кольорі Громадянського руху.

«Народна самооборона» офіційно заявляє, що жодного відношення до цієї фальшивки не має.

«Представники деяких політичних сил докладають багато зусиль для того, щоб під час виборів у Києві вбити клин в партнерські взаємовідносини між блоком «НУ-НС» та БЮТ. Всі наші відносини з БЮТ зафіксовані в коаліційній угоді. Ми дотримуємось їх. А фальшивки у вигляді таких газет – це ознака слабкості тих людей, котрі бояться, що чесним шляхом їм не перемогти, а тому вдаються до різного роду махінацій та сумнівних прийомів», – зазначив у коментарі народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Олег Новіков.

Народний депутат наголосив, що «Народна самооборона» не залишить без уваги факт появи цієї фальшивки.

«Ми обов’язково звернемося до правоохоронних органів з проханням провести розслідування. Зокрема, щодо використання в газеті логотипу «Народної самооборони» – стиснутого кулака, авторські права на який належать лідеру Громадянського руху «Народна самооборона» Юрію Луценку. Неправомірне використання товарних знаків – це вже порушення діючого законодавства», – підсумував він.

За дивним збігом обставин фальшивка з логотипом «Народної самооборони» з’явилася якраз після заяви секретаря Київради Олеся Довгого про підготовку провокацій з використанням «чорного» піару, спрямованих проти команди чинного мера Києва Леоніда Черновецького.

Ми переконані, що заява О. Довгого якраз і була тим сигналом, який мав би виправдати брудні провокації Л. Черновецького та його посіпак. Це ще раз підтверджує народну мудрість: «На злодії шапка горить».

Ми переконані: жодні провокації з боку нечесних політиків не зможуть зруйнувати єдність демократичної команди БЮТ і «Нашої України – Народної самооборони». Ту єдність, яка дала змогу забезпечити у столиці проведення позачергових виборів міського голови та депутатів Київради.

Ми впевнені, що бізнесменам від політики вдруге не вдасться захопити Київ, ані роздаючи протухлі продуктові набори, ані брудними провокаціями проти демократичних сил.

Громадянський рух «Народна самооборона» звертається до правоохоронних органів з вимогою встановити організатора цієї PR-провокації й притягнути до передбаченої законом відповідальності».


\"ОБКОМ\"

http://obkom.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі