Влада

У Житомирі відкрили новий сервісний центр МВС з дитячим куточком та буккросингом

27 March 2018, 15:56

У Житомирі презентували новий сучасний сервісний центр МВС, що прийшов на зміну старому МРЕВ.

Презентація відбулася 27 березня за участю керівника головного сервісного центру МВС Владислава Криклія та керівника апарату ОДА Олексія Ясюнецького, – пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«У сервісному центрі МВС можна зареєструвати та перереєструвати транспортні засоби, отримати або замінити посвідчення водія, отримати довідку про несудимість тощо. 16 адміністраторів тепер щодня надаватимуть громадянам до 200 послуг. Сервісний центр МВС побудований за принципом прозорого офісу, оснащений сучасною інформаційною системою та електронною чергою. Центр оформлений в єдиному візуальному стилі нових сервісних центрів МВС. Також в ньому передбачені зручності для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, є дитячий куточок для найменших відвідувачів та буккросинг у зоні очікування», - йдеться у повідомленні.

У Житомирській області також функціонує мобільний сервісний центр МВС, що обслуговує громадян у населених пунктах, де немає стаціонарних центрів. Графік виїздів можна переглянути ТУТ.

Адреса центру: Житомирська область, с. Довжик, вул. Богунська, 1А. Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45. Неділя та понеділок – вихідні.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2017 року в Житомирській області планували відкрити сервісний центр МВС нового зразка.

З 25 листопада 2017 року почали діяти нові правила по видачі першого водійського посвідчення, затверджені постановою Кабміну від 10 листопада 2017 р. № 885 «Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Довжик сервісний центр МВС Ясюнецький Криклій  
Матеріали по темі