Влада

Новий сервісний центр МВС у Житомирській області планують відкрити в червні наступного року

25 October 2016, 10:39

У листопаді в Україні відкриються п’ять сервісних центрів МВС нового зразка у межах реформи сервісних центрів (колишніх МРЕВ). Тут на новому рівні надаватимуть такі послуги, як видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу, погодження конструкцій транспортного засобу тощо.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

«Уже в листопаді в Дніпропетровській, Київській, Львівській, Вінницькій та Луганській областях запрацюють нові сервісні центри МВС. Центри будуть технічно обладнані та забезпечені усіма видами зв’язку, що дозволить оперативно надавати максимальний спектр послуг», – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Основні переваги нових сервісних центрів: електронна черга та система прозорих кабінетів, сучасні технології, веб-камери, за якими громадяни можуть бачити навантаження в сервісному центрі, клієнтоорієнтований персонал.

Міністр МВС Арсен Авков на своїй сторінці у фейсбук опублікував попередній графік відкриття оновлених сервісних центрі. Зокрема, у Житомирській області 17 лютого 2017 року буде оголошений набір працівників, планують набрати 15 стажерів. Відкриття нового сервісного центру заплановане на 7 червня наступного року.

«Після відкриття першого і поки єдиного оновленого сервісного центру МВС в Києві – готуємо правильну заміну МРЕО по всій Україні! Упевнений – Ви будете раді відчути різницю!», - зазначає Аваков.

Фото з фейсбуку Арсена Авакова

Як повідомляв Житомир.info, в липні цього року проводилось тестування на посади адміністраторів територіального сервісного центру в Житомирській області, керівником якого був призначений Євгеній Прохоренко – молодший брат колишнього заступника начальника Житомирського управління ДАІ, а нині начальника управління безпеки дорожнього руху Нацполіції України, полковника Івана Прохоренка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі