Місто

Влада Житомира хоче впорядкувати торгівлю квітами біля Житнього ринку. Проект рішення

28 March 2018, 10:11

У Житомирі хочуть організувати тимчасовий торговельний майданчика по вулиці Небесної Сотні, 8-10 для торгівлі квітами та іншими рослинами.

Відповідний проект рішення виконкому 27 березня опублікований на сайті міської ради.

Нагадаємо, на засідання міськвиконкому 21 березня обговорювали питання торгівлі квітковою продукцією біля Житнього ринку.

«Ми, члени громади міста Житомира звертаємося до вас з проханням надати нам дозвіл на сезонну торгівлю квітковою продукцією, вирощеною власноруч, за адресою вулиця Небесної сотні, 10. Ми розуміємо, що стихійна торгівля не прикрашає наше місто, але всіх нас змушує до цього важке матеріальне становище. Ми сподіваємося, що наша влада спроможна вирішити це питання цивілізовано, з урахуванням інтересів і прав місцевої громади. Зі свого боку ми зобов’язуємося підтримувати абсолютний порядок і сплачувати пайовий внесок», - зачитала членам виконкому відповідну заяву представниця квіткарів.

Мер Сергій Сухомлин пояснив, що дозвіл на торгівлю можна надати тільки через комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м.Житомира».

«Ми не можемо надати вам дозвіл на сезонну торгівлю, тому що ви навіть не оформлені як ФОПи, тому ми знайшли інший механізм – через надання дозволу інспекції з благоустрою. Ми будемо розглядати ще це питання і члени виконкому будуть визначатися. Вже благоустрій відпрацьовує це питання, були наради, зараз головний архітектор Юрій Безбородов з квіткарями відпрацьовує це питання по цим наметам, щоб прибрати їх і зробити реконструкцію вулиці», - сказав Сергій Сухомлин.

В оприлюдненому проекті рішення виконкому йдеться про організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами, розсадою, саджанцями та іншими рослинами з 9 квітня по 30 жовтня 2018 року з 8.00 до 21.00 за адресою: вулиця Небесної сотні, 8-10.


Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року мер Сергій Сухомлин говорив, що квітковий ринок біля Житнього ринку може перетворитися на сучасний європейський павільйон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком квіти квіткарі вул.Небесної сотні торгівля  
Матеріали по темі