Влада

​До мера Житомира звернувся підприємець, який хоче облаштувати сквер в центрі міста, а за це отримати дозвіл на МАФи

4 April 2018, 12:49

Директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський закликав членів виконкому долучитися до робочої групи щодо вирішення питання облаштування скверу в центрі Житомира.

Про це він повідомив 4 квітня на засіданні міськвиконкому.

«На адресу мера надійшов лист від фізичної особи, яка хоче провести реконструкцію скверу на розі вулиць Небесної сотні і Лятошинського і просить за це надати йому дозвіл на встановлення кількох тимчасових споруд», - повідомив Ігор Блажиєвський.

Секретар міської ради Наталія Чиж пояснила, що вже було засідання у мера, де вислухали пропозиції фахівців виконкому та прийняли рішення створити робочу групу.

«Тобто, нас ставлять до відома, що буде створена робоча група, і члени виконкому можуть долучитися», - уточнив член виконкому Руслан Годований.

Заступник мера Сергій Кондратюк запропонував членам виконкому до кінця тижня надати пропозиції від бажаючих увійти до складу робочої групи.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому в серпні 2017 року вже обговорювали питання благоустрою скверу на розі вулиць Небесної сотні-Лятошинського. Тоді директор земельного департаменту Ігор Блажиєвський говорив, що пропонується на конкурсі відібрати кращу пропозицію із благоустрою та знайти інвестора, який погодився б за власний кошт зробити благоустрій скверу і як винагороду отримав би «право розмістити об’єкт торгівлі орієнтовною площею до 150 кв. м».

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2017 року влада Житомира збиралася оголосити відкритий конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м, однак рішення зняли і направили на доопрацювання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком сквер МАФ вул. Лятошинського  
Матеріали по темі