Місто

Житомирянам дозволили перед Пасхою почати сезонну торгівлю квітами та саджанцями біля Житнього ринку

4 April 2018, 16:34

Громадянам, які продають вирощені у власних господарствах квіти, розсаду, саджанцу та іншу рослини, дозволили почати торгівлю на вулиці Небесної сотні, 8-10 не після Пасхи, а з 5 квітня.

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому 4 квітня.

«Я знаю, що ви проінформовані про цей проект рішення, пайову участь ви будете плати. І там є обмеження по термінам, бо ми там будемо робити реконструкцію цієї ділянки. Але в мене прохання – щоб там був порядок», - закликав підприємців-квіткарів мер Житомира Сергій Сухомлин.

На уточнююче запитання щодо строків реконструкції він повідомив, що на поточний рік це не планується.

«Я сподіваюся, що вона буде, але я не бачу фінансових можливостей в цьому році це зробити», - сказав Сергій Сухомлин.

Член виконкому, заступниця начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Наталія Павлюк наголосила, що підприємці попереджені про майбутню реконструкцію цієї ділянки вулиці Небесної сотні.

«Всі дали зобов’язання, що у випадку реконструкції вони залишать ці місця», - сказала Наталія Павлюк.

Під час обговорення виконком вніс зміни в проект рішення, дозволивши почати роботу тимчасового торговельного майданчика не з 9 квітня, а перед Пасхою – з 5 квітня по 30 жовтня 2018 року з 8.00 до 21.00. Крім того, в проекті рішення прописали, що одній людині під торгівлю виділяється не більше 2 погонних метрів.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня на засіданні міськвиконкому обговорювали питання торгівлі квітковою продукцією біля Житнього ринку, а 27 березня відповідний проект рішення виконкому був опублікований на сайті міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком квіти квіткарі вул.Небесної сотні торгівля  
Матеріали по темі