Місто

​Реконструкцію стадіону «Спартак» повинні закінчити до першого вересня, - депутат Житомирської міськради

4 April 2018, 19:53

У Житомирі триває реконструкція стадіону «Спартак». Із потеплінням робота будівельників пожвавилась, і наразі підрядники переходять до зовнішніх робіт. Виконання ремонту та реконструкції контролює депутат міської ради, голова бюджетної комісії міськради Юрій Мойсеєв.

За його словами, після підвищення температури підрядна будівельна компанія прискорить роботи. В першочергових планах - штучне покриття на запасному полі з боку вулиці Грушевського. Після того будівельники візьмуться за будівництво нових трибун, укладання покриття на основному полі та бігових доріжках. У планах є також встановлення освітлення і навіть електронного табло.

«Нарешті погода дає нам можливості працювати на повну потужність. Ми можемо побачити, що зараз працює «Зеленбуд» над демонтажем дерев. Тих дерева, які стояли навколо поля. Далі ми продовжуємо реконструкцію адмінприміщення. Ще ми вже зняли верхній шар ґрунту на малому полі. Будемо зараз готувати основу. Думаю, що десь через тиждень-через два повинне вже приїхати штучне покриття. Буде повністю заміна покриття великого та малого полів, будуть нові трибуни, нові сидіння, буде оновлене приміщення для адміністрації, там же будуть роздягальні з душовими, кабінет для тактичного тренування, місця для тренерів», - розповідає Юрій Мойсеєв.

Коштів на реконструкцію достатньо, однак якщо знадобляться якісь додаткові витрати, то допомогти проситимуть депутатів із міської казни.

«Виділено коштів з міського бюджету близько 10 мільйонів, і надійшли у нас кошти з державного бюджету - 13,7 мільйона. Загальна сума у нас поки 23 мільйони. Єдине питання, що в нас постійно з’являються якісь додаткові роботи, які не закладені в проектах. Ми постійно коригуємо проект, і у зв’язку з цим може виникнути певне якесь здорожчання. Поки важко сказати, на яку суму, але, в принципі, для роботи на сьогодні грошей вистачає», - каже Юрій Мойсеєв.

Якщо грошей вистачає, то із часом – проблеми. За словами Мойсеєва, міський голова Сергій Сухомлин поставив надзвичайно стислі терміни виконання усіх робіт.

«Терміни, як завжди, міський голова ставить жорсткі. Наразі ці терміни стоять на 1 вересня. Будемо намагатись в ці терміни вкластись», - запевняє Юрій Мойсеєв.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира провела два тендери з реконструкції стадіону «Спартак»: першого разу торги не відбулися, на повторних торгах житомирська фірма «Комунальник» «скинула» мільйон та виграла тендер. Як виглядатиме житомирський стадіон «Спартак» після реконструкції, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак"  
Матеріали по темі