Події

У Новограді-Волинському невідомий стріляв у депутата міськради

5 April 2018, 09:10

4 квітня у Новограді Волинському невідомий стріляв у депутата міської ради.

Про це зранку 5 квітня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Учора у Новограді-Волинському на вулиці невідомий стріляв у місцевого підприємця, депутата міської ради. У рамках розпочатого за замахом на вбивство кримінального провадження нами проводяться усі необхідні заходи для встановлення обставин події та особи стрілка. На території кількох районів області було введено «Сирену», також тривають й інші заходи для розкриття цього зухвалого злочину», - написав Вячеслав Печененко.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко зазначила, що подія сталася, коли потерпілий виходив зі спортивного клубу.

«4 квітня на вулиці Новограда-Волинського невідомий поранив з вогнепальної зброї 46-річного місцевого жителя. Чоловіка терміново було госпіталізовано та надано необхідну медичну допомогу. Поліцією розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство та проводяться заходи для встановлення особи стрілка. Подія сталася близько 20.10, коли потерпілий виходив із приміщення спортивного клубу. Невідомий у балаклаві здійснив кілька пострілів у сторону чоловіка, у результаті чого той отримав проникаючі вогнепальні поранення плеча та непроникаюче грудної клітини. На місце події прибули слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції області та місцевого відділу поліції. На території Баранівського Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулинського районів Житомирщини було введено спеціальні заходи «Сирена». За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також триває комплекс інших слідчо-розшукових заходів для встановлення усіх обставин події та причетних осіб», - розповіла Алла Ващенко.

Як стало відомо Житомир.info, стріляли в депутата Новоград-Волинської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олега Ващенка.

Подробиці в сюжеті

Олег Ващенко праворуч

Нагадаємо, 7 березня в місті Коростень Житомирської області виявили із вогнепальним пораненням чоловіка 1976 року народження, який є депутатом обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2018 року на трасі неподалік міста Бердичів Житомирської області чоловік у формі поліцейського скоїв збройний напад на депутата Бердичівської районної ради Габріела Мкртчяна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський Печененко Ващенко депутат поліція стрілянина  
Матеріали по темі