Влада

Чоловік голови фракції Опозиційного блоку хоче керувати житомирським КП «Парк»

10 April 2018, 16:19

Чоловік голови фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді Ігор Леонченко претендує на посаду директора комунального підприємства «Парк».

Декларацію кандидата на цю посаду Леонченко оприлюднив 7 квітня.

Нагадаємо, зараз Ігор Леонченко працює директором комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради і на цій посаді минулого року отримав 297 тис. 715 грн зарплати. Наталія Леонченко, яка очолює фракцію Опозиційного блоку в Житомирській міській раді та працює в комунальному закладі «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради, отримала у 2017 році 132 тис. 776 грн зарплати і ще 83 тис. 586 грн їй заплатив Опозиційний блок за роботу «за сумісництвом».

На сесії обласної ради 7 березня цього року депутати не проголосували за продовження контракту з Ігорем Леонченком, як пропонувала депутат від Опозиційного блоку Наталія Рибак.


Скріншот обкладинки сторінки Ігоря Леонченка у Facebook


Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 1 березня депутати проголосували за звільнення заступника мера Матвія Хренова та призначення заступниками мера Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір. Ольшанська до цього працювала директором комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леонченко парк міська рада  
Матеріали по темі