Влада

​Виконком затвердив перелік вулиць і тротуарів Житомира, які будуть капітально ремонтувати

18 April 2018, 11:39

Перелік з 10 об’єктів капітального ремонту, реконструкції вулиць та доріг в Житомирі на 2018 рік затвердили на черговому засіданні міськвиконкому.

За проект рішення, який був оприлюднений 17 квітня, на засіданні 18 квітня проголосували 17 членів виконкому (всього у складі міськвиконкому 25 людей).

«Там в переліку 10 пунктів, з них три – перехідні об’єкти минулого року. І входять ще центральні вулиці, не вся вулиця, а лише ділянки. Також вулиця Сергія Параджанова, де облдержадміністрація має нам надати кошти, бо ця вулиця була задіяна на період ремонту об’їзної. І по вулиці Кооперативній планується поки виготовлення проектно-кошторисної документації, там є проблема – цю вулицю не можна перекрити на період проведення ремонтних робіт, то ми шукаємо інші варіанти, можливо – перекриття плитами», - пояснив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

Він також відповів на запитання члена виконкому Руслана Годованого щодо гарантії ремонту та вартості робіт.

«Відповідно до законодавства, всі об’єкти капітального ремонту мають 10 років гарантії. Всі ці об’єкти будуть виставлені на тендер. Якщо це асфальтобетонне покриття з вирівнюванням, то це вартість робіт приблизно 600 грн за 1 кв. м, поточний ремонт – 380-420 грн за 1 кв. м. Потрібно і капітальний ремонт проводити, і поточний, наприклад – вул. Параджанова: будемо проводити тендер, це приблизно два місяці, але ж по ній треба їздити, тому там потрібен ще й поточний ремонт», - наголосив начальник управління комунального господарства.

Перелік доріг і тротуарів, які хочуть капітально відремонтувати:

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 12 квітня 2018 передбачили 61 млн 700 тис. грн на капітальний ремонт та реконструкцію вулиць, доріг та шляхопроводів, в т.ч. виготовлення ПКД, але з міського бюджету на це виділили поки що лише 17 млн 350 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ремонт дорога  
Матеріали по темі