Місто

Влада Житомира визначила дороги та тротуари, які хочуть цього року капітально відремонтувати

17 April 2018, 16:51

Влада Житомира збирається затвердити перелік об’єктів капітального ремонту, реконструкції вулиць та доріг обласного центру на 2018 рік.

Відповідний проект рішення виконкому 17 квітня опублікований на сайті міської ради.

«З метою забезпечення утримання об’єктів благоустрою в належному технічному стані шляхом виконання необхідних робіт з їх капітального ремонту, відповідно до статей 27, 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити перелік капітального ремонту, реконструкції об’єктів благоустрою на 2018 рік згідно з додатком. Управлінню комунального господарства міської ради забезпечити проведення робіт з капітального ремонту об’єктів благоустрою в межах обсягів фінансування, передбачених у міському бюджеті на 2018 рік», - зазначається у проекті рішення.

У додатку – перелік з 10 об’єктів.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 12 квітня в Програмі благоустрою та розвитку комунального господарства передбачили 61 млн 700 тис. грн на капітальний ремонт та реконструкцію вулиць, доріг та шляхопроводів, в т.ч. виготовлення ПКД, але з міського бюджету на це виділили поки що лише 17 млн 350 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт виконком  
Матеріали по темі