Місто

​Житомирянам перерахують плату за водопостачання через погану якість води після відключення

25 April 2018, 09:34

Житомирянам зменшать плату за воду, яка після відключення була поганої якості.

Таке рішення ухвалили на позачерговому рішенні міськвиконкому 25 квітня.

«Враховуючи численні звернення мешканців міста стосовно тимчасового погіршення якості води внаслідок проведення ремонтних робіт на міських централізованих інженерних мережах водопостачання у період 21-22 квітня 2018 року та необхідність у витратах води для промивання внутрішніх мереж водопостачання у квартирах споживачів, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядуванняв Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив дозволити комунальному підприємству «Житомирводоканал» Житомирської міської ради провести перерахунок вартості спожитих послуг населенню з розрахунку 100 літрів води для однієї квартири або будинку за квітень 2018 року», - зазначається у проекті рішення.

За пропозицією членів виконкому в проект внесли уточнення – перерахунок щодо зменшення вартості на 100 літрів буде вирахувана з усіх квартир незалежно від форми обліку.

Нагадаємо, Житомир на два дні залишався без води через ремонт насосів реконструйованої станції другого підйому. Увечері 22 квітня у Житомирі відновили водопостачання майже у всіх мікрорайонах, крім Богунії.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня водоканал пообіцяв промити труби в тих будинках, де з кранів тече іржава вода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал виконком  
Матеріали по темі