Влада

Мер Житомира вирішив «закрити» робочу групу по скверу, який будуть реконструювати за бюджетні гроші

25 April 2018, 13:02

Сквер на розі вулиць Лятошинського-Небесної сотні будуть реконструювати за бюджетні гроші, в існуванні робочої групи вже немає потреби.

Про це на позачерговому засіданні міськвиконкому 25 квітня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«По рекомендації виконкому я створив робочу групу, але після цього я попрацював з депутатами Верховної Ради: Вадим Кривенко готовий надати через соцекономрозвиток допомогу місту Житомиру і за, фактично, кошти державного бюджету при співфінансуванні з міського бюджету провести реконструкцію цього скверу. Після цього вже ми на сесії міської ради внесли зміни до програми і внесли зміни до бюджету: заклали співфінансування програми соцекономрозвитку. Фактично, в нас необхідність існування цієї робочої групи відпала. Проект (по реконструкції скверу – ред.) у нас був, зараз проводяться корегування по цьому проекту і в найближчий час буде оголошений тендер на підрядчика по реконструкції цього скверу. Ми там плануємо встановити і відеонагляд, і освітлення, і підсвітку, і громадський туалет. Без будь-якої торгівлі, кафе, МАФів і всього іншого», - розповів мер.

Він також попросив членів виконкому допомогти «закрити» створену робочу групу.

«Я просив би проголосувати за рекомендацію підготувати розпорядження про закриття цієї робочої групи, щоб вона у нас не висіла», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо,13 квітня мер Житомира своїм розпорядженням створив робочу групу, яка мала вивчити заявку ТОВ «Київфуд-Сервіс» щодо реконструкції скверу в центрі міста і становлення там п’яти МАФів. Напередодні, на сесії міської ради 12 квітня, мер Сергій Сухомлин повідомив, що для реконструкції скверу на Лятошинського вже знайшли спонсора – народного депутата Вадима Кривенка (фракції Народного фронту). Зазначалося, що орієнтовний обсяг фінансування капітального ремонту скверу на розі вулиць Небесної сотні та Лятошинського становить 5 млн 500 тис. грн, на сесії депутати проголосували за виділення з міського бюджету на цей проект 500 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, з грудня 2015 року на сайті міської ради оприлюднені 40 розпоряджень мера Житомира Сергія Сухомлина про утворення робочих груп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком сквер Сухомлин робоча група  
Матеріали по темі