Місто

Мер Житомира створив робочу групу, яка розглядатиме заявку київського ТОВ на реконструкцію скверу і встановлення МАФів

17 April 2018, 12:51

Мер Житомира Сергій Сухомлин створив робочу групу, яка має вивчити заявку ТОВ «Київфуд-Сервіс» щодо реконструкції скверу в центрі міста і становлення там п’яти МАФів.

Відповідне розпорядження мер підписав 13 квітня.

«Створити робочу групу з розгляду звернення ТОВ «Київфуд-Сервіс» щодо погодження проведення робіт по реконструкції скверу на розі вулиць Бориса Лятошинського та Небесної Сотні з розміщенням п’яти тимчасових павільйонів громадського харчування», - йдеться у документі.

Робочу групу очолює член виконкому Руслан Годований. Членами робочої групи є 19 людей, серед яких: волонтер Людмила Блащук, сім представників громадськості міста та чотири члени ГО «Рух Автомайдан Житомир».

ТОВ «Київфуд-Сервіс» зареєстроване в Києві, його засновником і керівником є Олег Пономаренко, який проживає у м.Васильків Київської області. Основний вид діяльності ТОВ – «діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування».

В травні минулого року в господарському суді міста Києва ТОВ «Київфуд-Сервіс» підписувало мирову угоду з київським ТОВ «АЗБІ ПФ», якому заборгувало 271 тис. 819,14 грн. «за виконання комплексу робіт по демонтажу, фарбуванню та складуванню металоконструкцій за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Оліївка, вул. Звягельська, 21».





Нагадаємо, на сесії міської ради 12 квітня цього року мер Сергій Сухомлин повідомив, що для реконструкції скверу на Лятошинського вже знайшли спонсора – народного депутата Вадима Кривенка (фракції Народного фронту). Зазначалося, що орієнтовний обсяг фінансування капітального ремонту скверу на розі вулиць Небесної сотні та Лятошинського становить 5 млн 500 тис. грн, на сесії депутати проголосували за виділення з міського бюджету на цей проект 500 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2017 року влада Житомира збиралася оголосити відкритий конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського в місті Житомирі з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м, однак рішення зняли і направили на доопрацювання. На засіданні міськвиконкому 4 квітня цього року директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський повідомив про звернення від підприємця щодо облаштування скверу та закликав членів виконкому долучитися до робочої групи з цього питання. За словами мера, пропонувалося зробити реконструкцію на суму приблизно 2-2,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер робоча група МАФ реконструкція  
Матеріали по темі