Місто

Житомирські комунальники почали латати ями на Параджанова, капітальний ремонт планують виконувати всередині літа

25 April 2018, 15:08

У Житомирі 25 квітня на вулиці Параджанова комунальники почали латати ями на дорозі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор КП «УАШ» Сергій Янушевич.

«Відсьогодні, підприємство КП "УАШ", почало виконувати роботи з ліквідації аварійних ям по "багатостраждальній" вул. Параджанова... Наголошую, ще раз, що це - саме аварійний ремонт! Капітальні роботи, по заміні дорожнього покриття, почнуться після закінчення тендерних процедур, які будуть оголошені управлінням комунального господарства ЖМР. В кращому випадку, це станеться в середині літа. Оскільки, це важлива транспортна магістраль, було прийняте рішення, зробити тимчасовий "ямковий" ремонт, для того, щоб водії, без матюків, їхали по Параджанова. Сподіваємось на розуміння! Надалі, плануємо взятись за вул. Корольова, із зрізанням та заміною верхнього шару, та вул. Промислову, по якій, найближчим часом, планується запустити нову гілку тролейбусного маршруту», - написав Сергій Янушевич.

Нагадаємо, 18 квітня члени виконавчого комітету на черговому засіданні затвердили перелік вулиць і тротуарів Житомира, які будуть капітально ремонтувати.

Як повідомляв Житомир.info, 28 березня у Житомирі комунальники почали готувати асфальт до ремонтних робіт: зрізаний асфальт на перехресті пр. Незалежності-Грушевського використовували для підсипки величезних ям на Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Янушевич Параджанова дорога ями ремонт  
Матеріали по темі