Суспільство

У Житомирській області батьки-вихователі намагаються повернути 4-річну дівчинку з інвалідністю, яку ростили декілька років

29 April 2018, 09:55

Дівчинка була ще немовлям, коли соціальні служби забрали її у рідних батьків - ті пили, доньку не лікували, та ще й били. А тепер - вирішив суд - виправились, тому дитина знову житиме з ними. Опікуни на Житомирщині наполягають - дівчинці потрібна постійна реабілітація, а у віддаленому селі, куди її забрали, для цього жодних умов. У протистоянні двох сімей з'явилися ще й приголомшлива інформація про зґвалтування.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.


Біологічні батьки за три роки навідали Даринку тільки 8 разів, каже мати опікун, аліментів не платили. Соцслужби хотіли позбавити їх прав на доньку, як раніше позбавили прав на двох старших дітей, але ті обіцяли виправитися.

Тим часом люди, які називають себе активістами, влаштовують пікет і вимагають у поліції - розслідування. У них з’явилася інформація – у сімейному дитбудинку дівчинку згвалтували.

У поліції кажуть: дитину не гвалтували.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня з будинку сімейного типу у Житомирі за рішенням суду забрали 4-річну дівчинку, яка 3 роки жила у прийомній сім’ї, і проти її волі віддали біологічній матері.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина прийомна родина будинок сімейного типу  
Матеріали по темі