Суспільство

Двоє військових з Житомирської області візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях «Ігри Нескорених»

2 May 2018, 14:26

12 травня у Києві відбудуться другі всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених» серед ветеранів та військовослужбовців. Житомирщину на змаганнях представлятимуть двоє військових: Євген Поплавський та Вадим Зябліцев.

Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

«Спортсмени-військові виборюватимуть місце у національній збірній України у таких дисциплінах як стрільба з лука та веслування на тренажерах», - йдеться у повідомленні.

Участь в національних Іграх Нескорених 2018 беруть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в зоні АТО або в ході миротворчих операцій за участю України.

За результатами змагань 12 травня визначиться склад національної збірної України з 15 учасників, які змагатимуться на Іграх Нескорених у Сіднеї 20-27 жовтня.

Цього року у Іграх Нескорених будуть брати участь 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

Спортивні тестування для відбору у національну збірну України відбудуться у шести спортивних дисциплінах: атлетика (біг та штовхання ядра), стрільба з луку, плавання, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році троє військових з Житомирської області брали участь у всеукраїнських «Іграх Нескорених».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ігри нескорених військові Київ змагання  
Матеріали по темі