Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області Peugeot збив лося

4 May 2018, 10:42

4 травня 2018 року о 1 годині ночі на автомагістралі Київ-Ковель, яка проходить повз мисливські угіддя ПП «СМГ «Тетерів» поблизу с.Пиріжки сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Пежо» та дикої тварини – самця лося.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі ЖОУЛМГ.

«На жаль, тварина, віком близько трьох років, загинула на місці події. На місце ДТП прибула єгерська охорона та працівники поліції з безпеки руху, був складений відповідний акт та проведена фотофіксація. Варто зазначити, що лосі частіше за інших тварин гинуть під колесами автомобілів. Серед причин цього і те, що лось має порівняно великий ареал міграції, до того ж ця тварина досить масивна та неповоротка. Саме в травні, - кажуть мисливствознавці, - відбуваються сезонні міграції цих тварин. І тому закликають водіїв бути особливо уважними та обачними. За даними останнього обліку диких тварин чисельність лося на Житомирщині складає близько 2 тисяч голів», - інформують лісівники.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2017 року на трасі у Житомирській області Volksvagen збив лося та з’їхав у кювет, водій загинув у лікарні не приходячи до тями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пежо лісівники лось ДТП  
Матеріали по темі