Події

У Житомирській області дерево вбило жінку, яка поспішала на автобус

7 May 2018, 09:28

5 травня, близько 6-ї години вечора, у лісопосадці в селі Іванківці, Бердичівського району, поблизу залізниці величезне дерево вбило жінку.

Про це інформує ТРК «Вік».


«Злий рок, трагічна випадковість, доля, а може просто не зрізане вчасно сухе дерево... Цю подію, скоріш за все, оцінюватимуть по-різному, але жодна оцінка не поверне життя 65-річної жінки, котра загинула у с. Іванківці. Трагедію у всіх деталях розповіла близьким донька загиблої: все сталося на її очах. Обидві жінки – з Бердичева, в Іванківцях мали щось на кшталт дачі. Попоравшись, побігли на автобус, що у той час мав прямувати до міста. Дісталися до дороги, перейшли на потрібний бік… Вже бачили, як під’їжджає автобус… Раптом ззаду почувся тріск… Все тривало лічену мить, встигли лише відскочити: донька – вліво, а матір – вправо. Та акація виявилася на диво потужна, у два стовбури, хоч і суха всередині. Впавши, вона накрила собою всю проїзну частину. І старшу з жінок… Буквально за якісь секунди до того, як під’їхав транспорт. Кажуть, пасажири повискакували, спробувавши хоча б якось підважити дерево, та де там… З акацією змогли впоратися лише працівники міськрайвідділу ДСНС: вони розпиляли її на частини, звільнивши і тіло жінки, і дорогу. Медики з районної «швидкої», котрі теж приїхали на виклик, допомогти вже нічим не могли, будучи вимушеними констатувати смерть бердичівлянки», - йдеться в сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 29 червня 2016 року в Черняхівському районі зрізане чоловіком дерево впало і вбило велосипедиста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівський район дерево  
Матеріали по темі