Події

Під ранок 9 травня двоє житомирян пробралися в магазин на вулиці Перемоги і викрали випивку й закуску

10 May 2018, 11:17

У Житомирі поліцейські охорони затримали чоловіків, які намагались обікрасти магазин у центрі міста.

Про це 10 травня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області спільно з управлінням поліції охорони.

«На світанку 9 травня в обласному центрі двоє житомирян, розбивши скло продуктового магазина по вулиці Перемоги, проникли усередину та невдало спробували викрасти звідти алкоголь, цигарки та харчі. Обох було затримано поліцейськими охорони, розпочато кримінальне провадження», - повідомляє поліція і деталізує обставини.

Близько 4-ї години ранку наряд групи реагування поліції охорони отримав сигнал про спрацювання сигналізації з одного з житомирських торгівельних закладів. Уже за кілька хвилин поліцейські були на місці події. Під час обстеження території правоохоронці виявили розбите скло на одному з вікон будівлі та плями крові на підвіконні. Через розбиту шибку поліцейські побачили двох чоловіків, один з яких тримав у руках містку сумку. В іншого незнайомця була поранена рука, вочевидь, розбитим склом.

На місце події викликали медиків та слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, а також сповістили власника магазину. Після надання чоловікові необхідної допомоги працівники поліції з’ясували, що нічними відвідувачами виявилися житомиряни віком 54-х та 24-х років. Під час огляду їхньої сумки були виявлені щойно викрадені з прилавків алкоголь, тютюнові вироби та харчові продукти.

«Обох чоловіків було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Усі обставини та причини, які спонукали їх уночі проникнути до магазина, з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

За замах на крадіжку із проникненням до приміщення (ст.15, ч.3 ст.185 ККУ) обом затриманим може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 9 травня в Україні відзначається День перемоги, в Житомирі цього дня відбулася хода до монументу Слави.

Як повідомляв Житомир.info, з 4 по 7 травня на пляжі Соколовського кар’єру в Житомирі молода дівчина обікрала принаймні трьох відпочивальників.

Житомир.info

Фото управління поліції охорони:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій магазин  
Матеріали по темі