Влада

​У Житомирській області завершилась спартакіада посадовців: команда облради – краща у футзалі

19 May 2018, 17:53

18 травня завершився обласний етап ІХ спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування Житомирської області, який цього року проходив у місті Баранівка під традиційним гаслом «Спорт об’єднує всіх в одну команду».

Про це 19 травня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської облради.

«За два тижні стартує Всеукраїнська спартакіада у Чорноморську, в якій команда Житомирської області посідає другий рік поспіль призове третє місце. Хотілось би цього року зробити крок уперед. А це залежить лише від нас, від нашого бажання та спортивної підготовки»,- звернуся до учасників змагань голова обласної ради Володимир Ширма.

Переможцями у загальному заліку стала збірна команда Коростенської районної ради. Друге місце посіла команда Андрушівської районної ради, а третє – команда Житомирської міської ради.

Футбольна команда Житомирської обласної ради стала найкращою у футзалі, залишивши позадукоманду Черняхівської районної ради та Баранівської районної ради, які посіли відповідно друге та третє місця. Це перша перемога у футболі команди обласної ради, яка досі вище третього місця не підіймалась, - акцентує прес-служба облради.

«Найсильнішою у волейболі стала збірна команда Новоград-Волинської міської ради. Другими стали представникиАндрушівського району, а третіми – команда Коростенської районної ради. Друге місце у швидких шахах виборов перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко», - інформує облрада.

Головним суддею спартакіади був голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик. Саме ФСТ «Спартак» вже дев’ять років поспіль успішно проводить ці змагання в нашій області.

Як повідомив Борис Шевчик, всього у всіх шести зональних змаганнях взяли участь майже 600 депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування, а у фінальних змаганнях були представлені 17 районних та міських рад у кількості 127 чоловік.

Фоторепортаж зі спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування у Житомирі дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада футзал спартакіада  
Матеріали по темі