Події

У селищі Житомирської області невідомі намагалися захватити кар’єр, у поліції кажуть – конфлікт між власниками

22 May 2018, 11:25

У селищі Головине Черняхівського району Житомирської області зранку, 22 травня, місцеві чули постріли.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала громадський діяч Світлана Пахольчук.

«Щойно пролунав тривожний дзвінок! У селищі Головине Черняхівського району, відбувається самозахват величезного кар'єру, люди чеченської зовнішності ведуть стрілянину, в селі паніка. Просимо, всі контролюючі структури, виїхати на місце події та забезпечити правопорядок! Люди потребують захисту», - написала Світлана Пахольчук.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла про те, що конфлікт пов'язаний із власниками підприємства.

«Поліція уже на місці. Ситуація пов'язана із конфліктом власників підприємства. Нині розбираємось у наявних документах та рішеннях судів і одночасно забезпечуємо публічну безпеку. Стрілянини немає», - сказала Алла Ващенко.

Відомо що, кар’єр є державним, виконує обов’язки керівника Федір Горбань.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2017 року сайт регіонального відділення Фонду державного майна України по Житомирській області повідомив про те, що ФДМУ спільно з СБУ та Національною поліцією повернули державі підприємство з незаконного користування.

У липні 2016 року поліція проводила обшук на території «Головинського карьєру», який належав ТОВ «Будстиль ХХІ». За інформацією ГУ Нацполіції в Житомирській області, обшук проводився в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 статті 240 ККУ «Незаконний видобуток надр», крім того, станом на кінець 2015 року сума боргу за оренду державного майна складала більше 2,5 млн грн і у підприємства закінчилася ліцензія на видобуток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Головине поліція кар'єр  
Матеріали по темі