Події

На території гранітного кар’єру в селищі Житомирської області поліцейські затримали 30 осіб: вилучили зброю та спецзасоби

22 May 2018, 12:14

22 травня майже одночасно до поліції надійшли повідомлення про порушення правопорядку на гранітно-видобувному підприємстві у смт Головине Черняхівського району від двох конфліктуючих сторін, пов’язаних із цим виробництвом. На місці події поліцейські затримали близько 30 чоловік, в яких вилучено зброю, спецзасоби, радіостанції.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Попередньо з’ясовано, що уранці на територію гранітного кар’єру ввірвались група чоловіків у камуфляжному одязі, які відтіснили охорону та силоміць заволоділи документацією державного підприємства з адміністративного приміщення. На місце події прибули поліцейські головного управління Нацполіції в області, спецпідрозділи Управління превентивної діяльності та ТОР, а також працівники Черняхівського відділення поліції. На даний час затримано 30 осіб, які назвались працівниками охоронного підприємства, зареєстрованого у Вінницькій області. У чоловіків вилучено пістолет ПМ, спецзасоби, балончики з подразливою речовиною, рації та інші засоби. Триває встановлення осіб затриманих та усіх обставин події», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня зранку громадські активісти розповідали про те, що в селищі Головине невідомі стріляли на гранітному кар’єрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Головине Черняхівський район кар’єр поліція  
Матеріали по темі