Влада

У житомирському гідропарку робоча група перевірила пляжі та склала припис щодо покращення стану зон відпочинку

22 May 2018, 16:41

Спеціалістами Житомирського міського управління нещодавно прийнято участь у роботі міської комісії управління з питань НС та ЦЗН міської ради щодо організації безпечного відпочинку населення в літній період на водних об’єктах міста.

Про це пише прес-служба ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області.

«Робочою групою, до складу якої увійшов представник Житомирського міського управління ГУ ДПСС в Житомирській області, проведено комплексну перевірку території гідропарку та пляжів «Дитячий» та «Дорослий». За результатами здійсненої перевірки складено протокол виїзного засідання групи, директору КП «Парк культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна» надано припис, у якому наведено ряд пропозицій щодо покращення стану пляжів і рекреаційних зон, відведених для відпочинку населення. Виконання пропозицій припису знаходиться на контролі Житомирського міського управління ГУ ДПСС в Житомирській області. Відкриття сезону відпочинку та пляжів міста планується 1 червня 2018 року», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився створити робочу групу, яка перевірить готовність місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба пляж гідропарк робоча група перевірка  
Матеріали по темі