Економіка

Житомирська митниця перерахувала до бюджету 103 мільйони

18 April 2008, 12:15

Понад 103 мільйони гривень, що перераховані до державної кишені  – такий результат роботи  у першому кварталі поточного року житомирських митників. Це на 20 відсотків більше графіка Міністерства фінансів.

 «Досягнені такі значні результати були за рахунок заборони надання відстрочок щодо сплати податкових зобов’язань», – повідомив  начальник Житомирської митниці Петро Закусило.

Ще один показник , який значно вплинув на зростання надходжень до бюджету - пожвавлення зовнішньоекономічної активності підприємців  та зміна структури імпорту.

Щодо закордонних партнерів, з якими працюють житомирські підприємці, то керівник Житомирської митниці повідомив, що найбільшими партнерами підприємців, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю на Житомирщині, є Італія, Німеччина, Росія та Польща.

На підсумковій нараді, окрім успіхів, здобутих у першому кварталі, житомирські митники обговорювали і шляхи збільшення митних надходжень у наступні три місяці. Зокрема, зверталася увага на необхідність більш уважної роботи з визначенням коду товарів. Повідомляє радіостанція «Житомирська хвиля».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі