Влада

Мер Житомира разом зі своїм радником поїхав на передову до морських піхотинців

24 May 2018, 09:24

Мер Житомира Сергій Сухомлин та його радник, депутат міської ради від Блоку Петра Порошенка Олександр Черняхович поїхали на передову до морських піхотинців.

Про це вранці 24 травня написав у Facebook військовий капелан з Житомира Василь Поворознюк.

«Українській морській піхоті - 100 років. Вірний завжди!!! Як військовий капелан від імені Морської Піхоти хотів би подякувати нашого мера Сергія Сухомлина, який постійно опікується морпіхами починаючи з 2014 року. На ювілей Сергій Сухомлин разом з Олександром Черняховичем відвідали на самому передку наших хлопців. 30 воїнів за поданням командування частини від імені Житомирської міської ради були нагороджені медалями "Захисник Вітчизни", отримавши кожен ще й бонус в конверті по 1000 гр. та коробку цукерок. Дякую піццерії "Маріо" за передані більш як 50 смачних піц, розійшлися "на ура". Також Сергій Сухомлин і Олександр Черняхович побували біля позиції, де нещодавно загинув Житомирянин Дмитро Рудь. "Ще жодного мера і чиновника у нас на самому передку не бувало до цього часу"- по-доброму здивовано сказав один із офіцерів, дізнавшись, хто прийшли до них в окопи. Мені, як житомирянину, було приємно почути добрий відгук саме про нашого мера. Напередодні вночі ці позиції сильно обстріляли, аж в Маріуполі було чути. Нам під час перебування "допомогла" сильна злива, тільки сепарський Утес поруч тріщав, а цей вечір знов там був обстріл. Слава Богу! - всі живі», - написав Василь Поворознюк.

Він підкреслив, що пише пост не для піару, а просто висловлюю свою громадянську позицію і оцінку.

Нагадаємо, 23 травня президент Петро Порошенко Під час урочистостей з нагоди 100-річчя створення морської піхоти України вручив державні нагороди військовослужбовцям морської піхоти ЗСУ.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня у Житомирі прощалися з матросом 503-го окремого батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти Дмитром Рудьом, який загинув 16 травня 2018 року в районі проведення операції об’єднаних сил поблизу населеного пункту Талаківка Донецької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна ЗМУ морська піхота Сухомлин Черняхович  
Матеріали по темі