Влада

Раді адвокатів хочуть здати в оренду за 1 грн на рік приміщення в центрі Житомира, за яке вони до цього платили

26 May 2018, 10:17

Раді адвокатів Житомирської області хочуть здати в оренду за 1 грн на рік приміщення на вул.Велика Бердичівська, 28, за яке вони раніше платили 5 тис. грн в місяць.

Про це йдеться у додатку до проекту рішення виконкому «Про оренду комунального майна та внесення змін в рішення міськвиконкому», який 25 травня оприлюднений на сайті міської ради.

«Надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою 1 гривня без ПДВ на рік терміном на два роки одинадцять місяців: Раді адвокатів Житомирської області нежитлових приміщень площею 71,8кв.м за адресою вул. Велика Бердичівська, 28 для розміщення офісу; громадській організації «Житомирська спілка волинських чехів» нежитлових приміщень площею 45,4 кв.м за адресою вул. Покровська, 4 для розміщення громадської організації», - зазначається у додатку 2 до проекту рішення.

Рішенням виконкому від 20 травня 2015 року цим двом організаціям зазначені приміщення здавали в оренду на 2 роки 11 місяців з визначеною орендною платою: Раді адвокатів – 66 грн 78 коп. за 1 кв.м (без ПДВ), спілці волинських чехів – 7 грн 05 коп. (без ПДВ).

До речі, кожен адвокат Житомирської області платить щорічні внески, у поточному році – по 1233,40 грн Раді адвокатів Житомирської області «на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування».


Скріншот за сайту «Адвокатура Житомирщини»

Як повідомляв Житомир.info, 13 квітня 2018 року на сайті міської ради був опублікований проект рішення виконкому, яким збиралися здати в оренду 16 комунальних приміщень з орендною платою 1 гривня на рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оренда адвокатура  
Матеріали по темі