Події

В селі Житомирської області на пожежі загинула жінка, її чоловік встиг врятуватися, а донька була на випускному

26 May 2018, 17:39

В Олевському районі під час пожежі в житловому будинку загинула жінка.

Про це 26 травня повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«25 травня о 22:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Замисловичі Олевського району. Сусіди почули вночі гучне тріскотіння шиферу та побачили, що горить дім. По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику дах оселі загальною площею 75 кв. м. був повністю охоплений полум’ям. Вогонь уже перекинувся на дах сусідньої господарчої будівлі. Господар житла устиг швидко вискочити з вікна. Його донька була на випускному вечорі. Свою дружину він знайти не зміг, про що й попереджались вогнеборці. Провівши розвідку всередині помешкання, в кімнаті на підлозі було виявлено тіло жінки без ознак життя. Це і була 49-річна дружина власника оселі», - йдеться у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 23:50 пожежу локалізовано, а о 03:00 ліквідовано.

«Через легкозаймистість будівель та сильний вітер вогонь швидко розповсюджувався, проте рятувальникам вдалось запобігти повному знищенню полум’ям і житла, і господарчої будівлі. Необхідно було здійснити близько 10 підвозів води та тривалий час розбирати зруйновані полум’ям конструкції будівель. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено дах, пошкоджено стіни і перекриття обох приміщень», - інформує ДСНС.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Ймовірно, загоряння почалось від електроплитки.

Як повідомляв Житомир.info, у Романівському районі в ніч з 20 на 21 травня згоріла церква Московського патріархату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Олевський район 
Матеріали по темі