Події

Втікача з харківської колонії затримали у Житомирі на автовокзалі

27 May 2018, 10:10

У Житомирі затримали зловмисника, який втік з Дергачівської виправної колонії.

Про це 26 травня повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Харківській області.

«Повідомлення про втечу з виправної колонії надійшло до Дергачівського відділу поліції 25 травня близько 10.00. На розшук зловмисника був орієнтований весь особовий склад поліції Харківської та сусідніх областей. Того ж дня, близько 20.50 оперативна група з числа працівників Дергачівської виправної колонії затримала розшукуваного на автовокзалі в місті Житомир. На даний час чоловік повернутий до установи виконання покарань, з ним проводяться слідчі дії», - йдеться у повідомленні.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Чоловікові, засудженому у 2014 році до 9 років позбавлення волі, загрожує збільшення терміну ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня житомирська поліція закликала жителів області повідомляти будь-які факти про місцезнаходження втікача з тюрми Андрія Сергійчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція колонія Харківська область ГУНП  
Матеріали по темі