Події

​Житель Житомирської області на викраденому ВАЗі зніс паркан і заїхав у город односельчанки

29 May 2018, 11:41

У Коростенському районі Житомирської області поліцейські затримали угонщика-невдаху.

Про це 29 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«28 травня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с. Ушомир. Керманич ВАЗівки, не впоравшись з керуванням, зніс паркан домогосподарства та опинився у городі. Згодом поліцейські з’ясували, що автомобіль-учасник ДТП викрадений», - інформує поліція.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12.00. Про неї до поліції повідомила власниця домогосподарства, у городі якого й опинилася автівка через невдале кермування.

На місці події поліцейські, які прибули за викликом жінки, застали і самого водія. Чоловік ледве стояв на ногах, проте не від шоку чи отриманих тілесних ушкоджень, а через надмір спожитого алкоголю. Згодом під час освідування у нього зафіксовано стан сп’яніння – 2,1 проміле у крові.

«На цьому правопорушення, скоєні чоловіком, як з’ясувалось, 45-річним місцевим жителем, не вичерпали себе. Як було встановлено, автомобіль ВАЗ, що став учасником ДТП, затриманий взяв без дозволу господаря, тобто, фактично незаконного заволодів транспортним засобом. Тож, окрім адміністративної відповідальності за вчинення ДТП та кермування авто у стані сп’яніння, йому загрожує ще й кримінальне покарання - до 5 років обмеження або позбавлення волі», - інформує поліція.

Досудове розслідування проводиться за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня на автодорозі Бердичів-Хмільник Skoda з’їхала у кювет та перекинулась, водій загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: паркан ВАЗ автомобіль угон  
Матеріали по темі