Влада

​Житомирська облрада відмовилася виділяти землю «Валки-Ільменіт» та давати спецдозвіл «Кварсамоцвітам»

31 May 2018, 12:05

Більшістю голосів Житомирська обласна рада відмовила виділяти 115 га землі ТОВ «Валки-Ільменіт».

Таке рішення ухвалили на сесії облради 31 травня.

За проект рішення «Про відмову у наданні дозволу розроблення проекту відведення земельних ділянок комунальної власності для видобування корисних копалин загальнодержавного значення» проголосували 54 депутати з 63 присутніх.

За відмову у наданні спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Кварцсамоцвіти» проголосували 37 депутатів – рішення прийняте.

Нагадаємо, на початку сесії активісти блокували трибуну, вимагаючи зняти ці два питання з розгляду сесії.

Детальніше дивіться згодом у сюжеті

Результати голосування за проект рішення про відмову у наданні дозволу розроблення проекту відведення земельних ділянок для видобування копалин

Нагадаємо, 24 травня 2018 «екологічна» комісія Житомирської облради відмовилася розглядати питання щодо виділення землі ТОВ «Валки-Ільменіт» та відмовила у погодженні надання спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Кварцсамоцвіти».

Як повідомляв Житомир.info, прокуратура Житомирщини вимагає зняти з розгляду на сесії облради проект про відведення ТОВ «Валки-Ільменіт» 115 га земель лісогосподарського призначення для видобування титану до вирішення спорів в судах. Франція «Блок Петра Порошенка «Солідарність» оприлюднила свою позицію щодо проекту рішення про виділення земельних ділянок ТОВ «Валки-Ільменіт» - не підтримувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада Валки-Ільменіт  
Матеріали по темі