Місто

​У Житомирі офіційно відкрився купальний сезон: на пляжах є кабінки для перевдягання і питна вода

1 June 2018, 14:26

З 1 червня 2018 року в Житомирі офіційно відкрився купальний сезон.

Про це 1 червня повідомила Житомирська мерія.

«Акцентуємо увагу громадян міста, що в місті лише на території гідропарку офіційно визначено дорослий та дитячий пляжі як місця для масового купання та відпочинку. Місця відпочинку на території гідропарку забезпечені питною водою, пляжі обладнані кабінами для переодягання, здійснюється прибирання території», - поінформувала міськрада.

За даними мерії, на території міських пляжів організовано щоденне чергування рятувальників та медичного працівника міської комунальної рятувальної служби на воді. Чергування буде здійснюватися до 31 серпня поточного року з 9 до 21 години. За допомогою засобів гучномовного оповіщення до відпочиваючих доводитиметься необхідна інформація стосовно температури води, заходів безпеки та правил поведінки на воді.

«Звертаємось до мешканців міста з проханням купатися тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді», - застерігає управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

У квітні 2018 Житомир.info цікавився, чого не вистачає житомирському гідропарку для комфортного відпочинку.

Нагадаємо, в інтерв’ю на початку 2018 року мер Сергій Сухомлин говорив, що цього року в гідропарку нарешті зроблять душові кабінки.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно мер Житомира Сергій Сухомлин створив робочу групу з перевірки місць масового відпочинку населення на воді.

Березневий фоторепортаж з гідропарку дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пляж купальний сезон гідропарк  
Матеріали по темі