Місто

У Житомирі в тестовому режимі запрацював онлайн-сервіс «Відкрите місто»

5 June 2018, 12:07

У Житомирі запрацював новий сервіс – інтерактивна платформа «Відкрите місто». Завдяки ній усі небайдужі містяни можуть ініціювати вирішення важливої для Житомира проблеми, звернувшись до відповідального за прийняття рішення посадовця.

Платформа дозволяє описати проблему, відмітити її на карті та сформувати електронний запит. Більше того – вона передбачає можливість перевірити, у якому статусі знаходиться цей запит: прийнятий до розгляду, вирішений чи не вирішений (з позначенням причини).

У коментарі Житомир.info 5 червня директор комунальної установи «Агенція розвитку міста» Борис Пахолюк розповів, що система запущена у тестовому режимі.

«Система запущена у тестовому режимі з минулого понеділка, 28 травня. Наразі вносяться ще коригування до програми. Загалом надійшло 36 повідомлень через систему, з яких 13 в роботі та 5 вже закриті, тобто вирішені», - сказав Борис Пахолюк.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2018 року влада Житомира підписала меморандум з «Фондом Східна Європа» в рамках реалізації спільного проекту «Відкрите місто».

4 квітня 2018 року члени виконкому Житомирської міської ради більшістю голосів підтримали впровадження проекту в місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відкрите місто Пахолюк  
Матеріали по темі