Події

​На околиці Житомира з маршрутки випала жінка

19 June 2018, 11:36

18 червня в мікрорайоні «Мар’янівка» в Житомирі з маршрутки випала жінка.

Про це Житомир.info розповіла читачка.

Подія сталася у маршрутці №14 «Соснова-хутір Затишшя» на вулиці Коростишівській. Жінка розраховувалася за проїзд, а водій рушив з незачиненими дверима. Зі слів читачки, пасажирку доправили у лікарню.

У прес-службі поліції Житомирської області дані про подію підтвердили.

«18 червня близько 16 години по вул. Коростишівській обласного центру сталася подія, в ході якої жінка 1956 р. н. випала із маршрутного автобусу. З місця події жінку забрала швидка. За попередньою інформацією, потерпіла зайшла до маршрутки, встигла розрахуватися за проїзд, і коли водій розпочав рух, не закривши двері автобусу, жінка не втримала рівновагу і випала. На даний час за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху)», - сказала речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

За інформацією редакції, жінка була госпіталізована до міської лікарні, а вночі переведена до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні.

Нагадаємо, перевізником на маршруті №14 є ТДВ «Житомирське АТП 11827», директор Віктор Белявський.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року з житомирської маршрутки випав 9-річний хлопчик і травмувався, а через місяць в селі Сонячне Житомирського району 23 січня загинув чоловік, який випав із маршрутного таксі. У травні 2017-го водій бердичівської маршрутки ледь не покалічив вагітну жінку і пізніше отримав догану.

У квітні-червні 2018 полісмени Житомирської області виявили більше сотні несправних автобусів та склали 650 протоколів на перевізників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка травма пасажирка  
Матеріали по темі