Влада

​Житомирську вулицю Параджанова буде ремонтувати ОДА за кошти дорожнього фонду

20 June 2018, 10:45

Вулицю Параджанова у Житомирі ремонтуватимуть за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації.

Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт цієї вулиці ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня.

«Враховуючи, що при проведенні капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Т-06-14 Глибочиця – Станишівка через Калинівку, Клітчин на ділянці км 0+000 – км 2+184, об’їзд великовагового автотранспорту майже півроку здійснювався через м. Житомир по вул. Корольова та вул. Сергія Параджанова, відповідно до ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив передати функції замовника тапроектно-кошторисну документацію на «Капітальний ремонт вул. Сергія Параджанова (перехрестя шосе Київське – вул. Сергія Параджанова до буд. № 64) в м. Житомирі» управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації. Управлінню комунального господарства Житомирської міської ради, замовнику виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт вул. Сергія Параджанова (перехрестя шосе Київське – вул. Сергія Параджанова до буд. № 64) в м. Житомирі», передати проектно-кошторисну документацію згідно чинного законодавства», - зазначається у проекті рішення, який був оприлюднений на сайті міської ради в день проведення виконкому.

Причини термінового включення цього питання у порядок денний виконкому пояснив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

«Ми вчора отримали позитивний висновок, і нам тепер треба передати цей об’єкт на баланс облдержадміністрації, щоб вони виконали ремонт за кошти дорожнього фонду. Там будуть міняти борт, асфальтобетонне покриття і тротуари. Буде двошаровий асфальт, який витримує навантаження до 40 тонн», - сказав Марцун.

За словами мер Сергія Сухомлина, на ремонт вулиці Параджанова коштуватиме близько 30 млн грн.

Нагадаємо, 18 квітня члени виконавчого комітету на черговому засіданні затвердили перелік вулиць і тротуарів Житомира, які будуть капітально ремонтувати.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня цього року на Параджанова комунальники почали латати ями та пообіцяли капітальний ремонт вулиці всередині літа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Параджанова ремонт яма  
Матеріали по темі