Події

Під час ліквідації пожежі в селі Житомирської області рятувальники виявили тіло чоловіка

28 June 2018, 13:01

28 червня о 04:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с.Корщино Олевського району.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Бійці 17 ДПРЧ, які прибули за викликом, встановили, що вогонь вже встиг охопити дах та частково розповсюдитись всередину будинку – кімнату та передпокій. Зважаючи на сильний вітер та далеку відстань до водойми, з якій можна заправитись водою, начальник караулу залучив на допомогу додаткові сили та засоби. Під час ліквідації пожежі рятувальники зосередили свої сили на одночасне гасіння вогню та захист суміжних приміщень в будинку. Крім того, вогнеборцям довелось здійснити 8 виїздів для заправки техніки водою. Вже о 06:50 пожежу ліквідували. У передпокої будинку було виявлено тіло господаря (1965 року народження) без ознак життя. На ліквідації надзвичайної події працювало 4 чоловіка особового складу та 21 одиниці техніки. Причина пожежа наразі встановлюється правоохоронними органами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2018 року в селі Старосільці Коростишівського району Житомирської області на пожежі загинув прикутий до ліжка пенсіонер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Олевський район пожежа  
Матеріали по темі