Влада

Ігор Гундич розповів, скільки гравців залишилось у складі житомирського «Полісся»

29 June 2018, 15:33

У складі команди ФК «Полісся» наразі залишилось сім гравців. Про це 28 червня під час фінального матчу Кубку Житомирської області розповів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич. Губернатор також розповів, що головним тренером наразі залишається Олександр Призетко.

«Я одразу хотів би розпочати із тренера. Скажу відверто, були запитання після закінчення третього кола сезону 2017/2018. Але ми зважили всі «за» та «проти» і тренерський штаб на сьогодні залишається. І ми віримо, що цей тренерський штаб, який ми підібрали ще в кінці минулого сезону, він досягне того результату, який ми ставимо перед командою. Що стосується гравців команди, то я можу лише сказати одне, що сьогодні із того складу, який був, у нас залишилось 7 гравців: Шаврін, Меркушов, Швець, Дячук, Кузнєцов, Кучерявий та Демчик», - розповів Ігор Гундич.


Вже 29 червня відбудуться перші збори, де тренерський штаб переглядатиме футболістів, які можуть підсили склад команди.

«Реально ми зараз запрошуємо на перегляд велику кількість гравців. Будемо десь тиждень проводити селекційну роботу. Попередньо вона вже проведена, бо в нас є «на олівці» футболісти, які потенційно можуть стати гравцями першої команди області. Я думаю, що за тиждень, за днів десять ми будемо розуміти чітко, хто після зборів поповнить «Полісся», а кого ми відправимо додому», - каже Ігор Гундич.

Голова Житомирської ОДА також розповів, які завдання ставлять перед командою на сезон ІІ ліги 2018/2019.

«Завдання ми не змінюємо, завдання в нас чітке. І задача вона навіть трошки жорсткішою стала, бо на сьогодні обговорюється можливий регламент участі в ІІ лізі. І тільки команди, які займуть в підгрупах перше місце, вони напряму вийдуть в першу лігу. А команди, які займуть друге місце, вони будуть грати перехідні матчі плей-оф з командами, які займуть у першій лізі 15 та 16 місце. Задача у нас незмінна, це вихід в першу лігу. Я думаю, що сьогодні при підтримці міської влади, міських депутатів, так само і обласних депутатів, команда не має іншого права тільки як виходити в І лігу. Інше - ми не розглядаємо. У випадку, якщо не вийдемо, для нас це буде повна невдача», - розповів Ігор Гундич.

Нагадаємо, житомирський ФК "Полісся" дізнався своїх суперників в новому сезоні ІІ ліги ПФЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич Полісся Призетко футбол команда  
Матеріали по темі