Події

У Житомирі рятувальники витягли з багнюки Mercedes, а у Малині загасили палаючий ГАЗ

2 July 2018, 16:38

На одному з провулків у Житомирі рятувальники відбуксирували легковик, який загруз у багнюці.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

«1 липня, об 11:15, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Житомирі на одному з провулків чоловік на легковому автомобілі Mercedes потрапив у провалля. Водій припаркував транспортний засіб біля паркану. Через деякий час він захотів виїхати до магазину, але йому це не вдалося. Легковик повністю застряг у багнюці. Чоловік викликав на поміч рятувальників», - пише прес-служба.

На момент прибуття бійців ДСНС на місце виклику автівка повністю просіла днищем у ґрунті. Через погіршення погодних умов земля наповнилась вологою на кілька метрів вглибину, і усі спроби водія вибратися з кювету самотужки виявились марними.

Рятувальники за допомогою тросу відбуксирували легковик пожежним автомобілем на дорогу. Після цього водій транспортного засобу зміг самостійно продовжити рух.

А в Малині в цей же день рятувальники гасили палаючу вантажівку.

«1 липня, о 17:10, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання автомобіля «ГАЗ-66», що знаходився на подвір’ї однієї із вулиць м. Малин», - інформує управління ДСНС.

Про пожежу повідомив власник. Чоловік збирався їхати автомобілем, виїхав із гаражу та залишив машину біля будинку, щоб прогрівся мотор. Сам же у цей час пішов у будинок. Коли повернувся, побачив, що його автомобіль палає. Намагаючись загасити полум’я самостійно, зрозумів, що не впорається, і зателефонував на «101».

Бійці ДСНС пожежу локалізували о 17:15 та ліквідували о 17:25. Внаслідок пригоди загиблих і травмованих немає. Вогнем знищено оздоблення кабіни автомобіля.

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня 2018 року на Київській у Житомирі загорілись «Жигулі».

А наприкінці грудня 2017 року в місті Олевськ Житомирської області з багнюки тягнули шкільний автобус з новорічними подарунками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Мерседес ГАЗ  
Матеріали по темі