Влада

На фасаді житомирської школи хочуть встановити меморіальну дошку учаснику АТО Дмитру Рудю

2 July 2018, 17:01

У Житомирі на фасаді школи №20 хочуть встановити меморіальну дошку учаснику бойових дій, який загинув під час обстрілу на Донеччині Дмитру Рудю.

Проект рішення «Про надання згоди Рудь Анастасії Сергіївні на встановлення меморіальної дошки Рудю Дмитру Сергійовичу» опублікований на сайті міської ради 2 липня 2018 року.

«Розглянувши звернення Рудь Анастасії Сергіївни про надання згоди на встановлення меморіальної дошки Рудю Дмитру Сергійовичу, військовослужбовцю 36-ї бригади морської піхоти Збройних Сил України, який загинув під час ворожого обстрілу позицій Збройних Сил України поблизу населеного пункту Талаківка Донецької області в зоні проведення операції об’єднаних сил, на фасаді будівлі Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20 Житомирської міської ради по вулиці Східній, 65, з метою гідного вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, враховуючи згоду зазначеного вище навчального закладу на встановлення цієї дошки, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.09.2015 № 998-р «Про заходи з увічнення пам’яті захисників України на період до 2020 року», виконавчий комітет міської ради вирішив: Надати згоду Рудь Анастасії Сергіївні на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам’яті Рудя Дмитра Сергійовича, на фасаді будівлі Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Житомирської міської ради по вулиці Східній, 65 в місті Житомирі», - йдеться у проекті рішення.

Ескіз меморіальної дошки має бути погоджений в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2018 року на позачерговій сесії міської ради мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про те, що напередодні у зоні проведення Операцій об’єднаних сил загинув військовий з обласного центру Дмитро Рудь. Прощання з бійцем відбулося 18 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь АТО школа меморіальна дошка  
Матеріали по темі