Події

Житомирські ділки організували бізнес із перебивання номерів на автомобілях

3 July 2018, 16:22

Під час обшуків у Житомирі виявлено спецобладнання для перебивання номерів та інших агрегатів на автомобілях.

Про це 3 липня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчим відділом Управління Служби безпеки України в області проводиться досудове розслідування за фактом незаконного придбання та використання спеціальних технічних заходів, призначених для прихованого зламу сигналізації та подальшого незаконного заволодіння транспортними засобами», - поінформувала прокуратура.

За даними прес-служби, особи, використовуючи комп’ютеризоване фрезерувальне устаткування, займалися незаконною діяльністю зі зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів.

Під час досудового розслідування 2 липня 2018 року, за погодженням із процесуальним прокурором, проведено низку санкціонованих обшуків у Житомирі та Житомирському районі, в житлових та господарських приміщеннях осіб, причетних до протиправної діяльності.

«Під час обшуків виявлено та вилучено спеціальне обладнання для перебивання номерів агрегатів транспортних засобів, автомобіль, на якому, ймовірно, планувалася заміна номера, відповідні таблички з номерами агрегатів авто, а також грошові кошти у розмірі 3150 доларів США. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 359 КК України, триває. Проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюється причетність до злочинної діяльності інших осіб», - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2018 в Коростені правоохоронці вилучили більше 3,5 тонни горілчаної продукції з підробленими акцизками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ прокуратура обшук  
Матеріали по темі