Події

На проспекті Незалежності в Житомирі сталася ДТП: постраждали троє людей

6 July 2018, 18:27

Близько 17.30 6 липня на проспекті Незалежності в Житомирі, при виїзді з Кавалерійського провулку, навпроти фабрики «Луч», сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info розповіла читачка Валентина та надіслала фото ДТП.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що в аварії постраждали троє людей.

«Повідомлення про ДТП надійшло близько 17.30. За попередньою інформацією, зіштовхнулися два автомобілі. Троє осіб постраждали. Одну забрала «швидка». Наразі всі обставини аварії з’ясовуються», - поінформував речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Через ремонт та перекриття вулиці Перемоги в районі Російсько-Вільського кладовища весь автомобільний транспорт, в тому числі маршрутний, їде на Богунію та назад по проспекту Незалежності. Частина транспорту рухається по провулку Кавалерійському. Через ДТП рух по цій дорозі ускладнився ще більше: з боку Богунії устворилась "тягнучка".

Жителі Кавалерійського провулку розповіли Житомир.info, що вже дві доби просять поліцію поставити на часи пік регулювальника задля уникнення аварій.

«Сьогодні лопнуло колесо в 147 маршрутці, яка наїхала на люк вигрібної ями. 4 липня вантажівка зірвала два листи шиферу з даху. До речі, поворот у провулок Кавалерійський з Незалежності заборонений і зелена стрілка на Покровську», - зауважують місцеві.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 6 липня завершували роботи з капітальної заміни асфальтного покриття вулиці Перемоги в районі Російсько-Вільського кладовища. Ремонт розпочався зранку 4 липня. Усі ці дні транспорт об’їжджав вказану ділянку: тролейбуси - по проспекту Незалежності (вул. Східна - вул. Київська), маршрутки й автомобілі – по провулку Кавалерійському. Відновлення звичного руху транспорту обіцяли 6 липня.

Фото Валентини та іншого читача (останнє):

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі