Події

У Коростенському районі майже вщент вигорів дерев’яний будинок: загинув господар

7 July 2018, 12:52

У селі Коростенського району Житомирської області під час гасіння пожежі у приватній оселі рятувальники виявили загиблого чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

7 липня, о 05:34, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Дідковичі Коростенського району.

«Через пізнє виявлення та повідомлення про загоряння на момент прибуття рятувальників оселя була повністю охоплена вогнем. Також дах будинку вже впав усередину. Місцеві мешканці повідомили, що всередині може знаходитися господар», - інформують в ДСНС.

О 06:21 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу. На ліжку біля стіни в одній із житлових кімнат вогнеборці виявили обвуглене тіло 57-річного чоловіка.

Рятувальники ще тричі їздили на дозаправку автоцистерни водою до місцевої річки, розташованої на відстані близько 200 м від місця події. О 09:45 відбулася ліквідація пожежі.

Причина загоряння, а також усі обставини наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня у селі Квітневе Коростишівського району горів дерев'яний житловий будинок, рятувальники виявили тіло 52-річного власника оселі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа  
Матеріали по темі