Суспільство

У Житомирській області під наглядом поліції завершують капремонт дороги Васьковичі-Шепетівка

11 July 2018, 11:50

На дорозі регіонального значення Васьковичі-Шепетівка в Житомирській області під наглядом поліції влаштовують останній шар асфальтобетону.

Про це 11 липня Житомир.info повідомила прес-служба САД у Житомирській області.

«На ділянках капітального ремонту шляху Р-49 Васьковичі-Шепетівка в Житомирській області влаштовують останній шар асфальтобетону. Під повним обмеженням руху та наглядом поліції (виділено редакцією) відбувається влаштування верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону на ділянках капремонту шляху державного значення Р-49, поблизу сіл Радичі та Вересівка Ємільчинського району», - інформує прес-служба.

Асфальтобетон кладуть на всю ширину проїжджої частини, тривають роботи з капітального ремонту двох мостів. Крім того, на ділянках ремонту здійснюється чотирирівневий контроль якості робіт, - відзначає САД та нагадує: результатом ремонту буде розширення дорожнього полотна з 7 до 9 метрів.

За даними Служби автодоріг, шлях Р-49 був побудований в два етапи в 1933 та 1937 роках. На даний час загальна довжина шляху складає 162,2 км. По Житомирській області шлях пролягає по Коростенському, Ємільчинському, Новоград-Волинському та Баранівському районах.

Нагадаємо, капремонт дороги Васьковичі–Шепетівка протяжністю 7,7 км розпочали в червні 2018 року. Роботи виконує «улюбленець» Служби автодоріг - підрядна організація ПП «Автомагістраль», яка в серпні 2016 виграла тендер вартістю 49,2 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Васьковичі-Шепетівка  
Матеріали по темі