Влада

Під час капремонту траси Васьковичі-Шепетівка у Житомирській області шляховики розширять дорогу

30 June 2017, 15:38

У Житомирській області розпочався капітальний ремонт автомобільної дороги Р-49 на ділянці Васьковичі–Шепетівка загальною протяжністю 7,7 км, який був запланований ще кілька років тому назад.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

«Реалізація проекту стала можливою за рахунок внесення даного відрізка автодороги у 2016 році в перелік об’єктів за кошти, залучені під державні гарантії Укравтодору. Службою було підготовлено технічну документацію та проведено процедуру закупівель. Згідно з укладеним договором, роботи виконує підрядна організація ПП «Автомагістраль», – йдеться у повідомленні.

Загальна вартість капітального ремонту а/д Васьковичі–Шепетівка на обох ділянках за договором складає 101,216 млн грн.

На даний час на відрізку шляху розпочато капітальний ремонт: проводяться вирубка дерев, роботи з поширення штучних споруд й дорожнього полотна, а також розробка ґрунту. Результатом ремонту буде розширення дорожнього полотна з 7 до 9 метрів, крім того, передбачено посилення існуючого дорожнього одягу.

Довідково. У поточному році передбачено фінансування у розмірі 22,227 млн грн, а також за сприяння Житомирської облдержадміністрації, передбачено 2, 469 млн грн співфінансування з місцевих бюджетів. Це дасть змогу провести капітальний ремонт на близько 3,5 кілометрах шляху.

Фото Служби автомобільних доріг у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, восени 2016 року Антимонопольний комітет України відмовив у задоволенні скарги ТОВ «БК «Труд» щодо порушення Службою автомобільних доріг у Житомирській області Держагенства автомобільних доріг України порядку проведення процедур закупівлі робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Васьковичі – Шепетівка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі