Події

Уночі в Коростені горів автомобіль Renault місцевого підприємця, знайомі кажуть – підпал

11 July 2018, 13:16

У Коростені вночі 11 липня горів автомобіль Renault Scenic.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«11 липня о 02:42 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля у м. Коростень. Власник транспортного засобу приїхав вночі з роботи і залишив авто у дворі поблизу багатоповерхівки. Через кілька годин він прокинувся від гучного хлопка. Побачивши з вікна, що горить його легковик, він одразу викликав рятувальників. По прибуттю до місця події чергового караулу 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини, було встановлено, що горить автомобіль Renault Scenic. Відсік двигуна та передні колеса повністю охоплені полум’ям. Вогонь устиг знищити двигун та частково салон автомобіля. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці», - йдеться у повідомленні.

Натомість знайомі коростенця, місцевого підприємця, говорять про те, що це був підпал.

«У мікрорайоні Хіммаш міста Коростень вночі відбувся підпал машини. Підпалили автівку місцевого підприємця, який добросовісно займається своєю підприємницькою діяльністю, тримає своє кафе. Нещодавно він пригнав цю машину з-за кордону, з розмитненням», - розповів знайомий підприємця.


Відео «Наш Коростень»

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2018 року на 170 км траси Київ-Чоп у Житомирській області внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль Audi.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень ДСНС пожежа автомобіль  
Матеріали по темі