Події

У Житомирській області поліцейські розшукують мопедиста, який збив дівчинку

13 July 2018, 11:54

У Народичах поліція розшукує мопедиста, який збив дитину і поїхав з місця пригоди. ДТП трапилась удень 12 липня. Постраждалу 13-річну дівчинку було доставлено до лікарні.

Про це 13 липня повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

«Близько 15 години 12 липня по вул. Свято-Миколаївській у селищі Народичі водій невстановленого мопеда здійснив наїзд на 13-річну місцеву жительку, яка рухалася узбіччям у зустрічному напрямку. Після пригоди керманич поїхав з місця її вчинення. Дитину з тілесними ушкодженнями було доставлено до місцевої лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Відомості про подію внесні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. У рамках досудового розслідування поліцейські проводять комплекс заходів щодо розшуку горе-мопедиста», - йдеться у повідомленні.

Також, у Новограді-Волинському мотоцикліст в’їхав у паркан, пригода трапилась увечері 12 липня. Чоловіка з травмами госпіталізовано.

«Попередньо встановлено, що близько 23 години водій мотоцикла, 33-річний житель райцентру, рухаючись вул. Житомирською у напрямку моста через р.Случ, не дотримався безпечної швидкості руху, у результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та врізався у металевий паркан-сітку. Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та каретою «швидкої» було доставлено до лікарні та був госпіталізований. Усі причини та обставини пригоди поліцейські встановлюють у ході розпочатого досудового розслідування», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня у Брусилівському районі Житомирської області Toyota збила 8-річного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Народичі дитина ДТП мопед Новоград-Волинський поліція  
Матеріали по темі