Місто

Управління культури скасувало тендер на 2 мільйони по організації святкування Дня Житомира

24 July 2018, 15:47

Управління культури Житомирської міської ради скасувало тендер на закупівлю послуг з організації заходів з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира.

Тендер вартістю 2 млн грн був скасований 20 липня.

«Необхідно скасувати в зв’язку зі зміною предмету закупівлі та сумою цієї закупівлі», - так на ProZorro пояснюються причини відміни торгів.

Нагадаємо, в коментарі Житомир.info 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста вартістю 2 млн грн, і передбачив, що тендер буде скасований.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин своїм розпрорядженням затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1134-ї річниці від дня заснування міста Житомира. 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира»: початок аукціону був запланований на 1 серпня, технічне завдання займало 18 сторінок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста тендер  
Матеріали по темі